Iubeste mult florile! Pe cele furate…

Iubeste mult florile! Pe cele furate…

Scris de Lidia Almăjanu – CARANSEBEŞ – Florile plantate pe spațiile publice din Caransebeș sunt și în această primăvară atractive pentru cei care vor să-și înfrumusețeze grădina de acasă.

Dacă în anii trecuți erau la mare căutare lalelele din fața Primăriei sau mușcatele de pe podul spre gară, acum a venit rândul florilor plantate lângă scena de lemn din Piața Centrală. Cum în zonă sunt camere de luat vederi, nu mică le-a fost surpriza celor de la Serviciul Public „Piața Gugulanilor” când au observat că, în Săptămâna Mare, o femeie însoțită de doi copii s-a gândit să le ofere acestora o „lecție practică” despre cum se fură florile din spațiile verzi.

„Verificând camerele de luat vederi, am descoperit că două zile la rând doamna respectivă a făcut o adevărată pasiune pentru florile plantate în rondourile din piață. Preferatele acesteia au fost doar cele mai scumpe, lalelele și Calluna. Nu este vorba de paguba în sine, însă ce-i învață această femeie pe cei doi copii?”, s-a întrebat șefa de la „Piața Gugulanilor”, Luminița Verdeș.

Aceasta a precizat că va preda imaginile organelor de poliție și se gândește foarte serios să facă un panou cu fotografiile tuturor celor care comit astfel de gesturi certate cu spiritul civic.

Sursa: http://www.caon.ro/iubeste-mult-florile-pe-cele-furate/1524784

 

1 Comment

 • Rölz Peter

  aprilie 18, 2015 at 5:22 pm

  Dear Sirs:
  Please allow me the following inquiry. According to my records my grandfather, Julius Rölz, died in world war I on 5/10/1917 in Caransebes. Does there exist a register of deaths in which this is confirmed? Is there any institution who knows where my grandfather was burried?
  I would be very grateful for an answer. Thanks in advance.
  Peter Rölz from Bergen in Upperbavaria, Germany

Post a Comment